Juno JBK111D5 Uživatelský manuál Strana 19

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 18
Pokrm Funkcia Teplota
(°C)
Čas (min) Úroveň
v rúre
Ovocné koláče (z kys‐
nutého/piškótového
cesta)
2)
Tradičné pe‐
čenie
170 35 - 55 2
Ovocné koláče z kreh‐
kého cesta
Teplovzdušné
pečenie
160 - 170 40 - 80 2
Kysnutý koláč s jemnou
plnkou (napr. tvaroho‐
vou, smotanovou, pu‐
dingovou)
1)
Tradičné pe‐
čenie
160 - 180 40 - 80 2
1)
Rúru predhrejte.
2)
Použite hlboký pekáč.
Sušienky
Pokrm Funkcia Teplota
(°C)
Čas (min) Úroveň
v rúre
Sušienky z krehkého
cesta
Teplovzdušné
pečenie
150 - 160 10 - 20 2
Short bread / Linecké
koláčiky / Ploché pečivo
Teplovzdušné
pečenie
140 20 - 35 2
Short bread /linecké ko‐
láčiky/ploché pečivo
1)
Tradičné pe‐
čenie
160 20 - 30 2
Sušienky z piškótového
cesta
Teplovzdušné
pečenie
150 - 160 15 - 20 2
Pečivo z bielka, sne‐
hové pusinky
Teplovzdušné
pečenie
80 - 100 120 - 150
Mandľové zákusky Teplovzdušné
pečenie
100 - 120 30 - 50 2
Sušienky z kysnutého
cesta
Teplovzdušné
pečenie
150 - 160 20 - 40 2
Drobné pečivo z lístko‐
vého cesta
1)
Teplovzdušné
pečenie
170 - 180 20 - 30 2
Pečivo
1)
Teplovzdušné
pečenie
160 10 - 25 2
Pečivo
1)
Tradičné pe‐
čenie
190 - 210 10 - 25 2
19
Zobrazit stránku 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře