
Opakovaně stiskněte , dokud na displeji
nezačne blikat .
Pro nastavení nového denního času viz
„Nastavení času“.
DENNÍ POUŽÍVÁNÍ
VAROVÁNÍ! Viz kapitoly o
bezpečnosti.
Pečicí funkce
Funkce trou‐
by
Použití
Pravý Horký
Vzduch
K pečení jídel na dvou
úrovních současně a k
sušení potravin.Nastavte
teplotu trouby o 20 - 40
°C nižší než při použití
funkce Konvenční ohřev.
Příprava Piz‐
zy
K pečení jídel, která vy‐
žadují propečenější a
křupavý spodek, na jed‐
né úrovni. Nastavte te‐
plotu trouby o 20 - 40 °C
nižší než při použití funk‐
ce Konvenční ohřev.
Horní/spodní
ohřev (Horní/
Spodní
Ohřev)
K pečení moučných jídel
a masa na jedné úrovni
trouby.
Nízkoteplotní
Pečení
K přípravě měkkých a
šťavnatých pečení.
Spodní
ohřevSpodní
Ohřev
K pečení koláčů s
křupavým spodkem a
zavařování potravin.
Funkce trou‐
by
Použití
Vlhký horko‐
vzduch
Tato funkce slouží k
úspoře energie při peče‐
ní. Další informace viz
kapitola „Tipy a rady“,
Horký vzduch s párou.
Dvířka trouby by měla být
během pečení zavřená,
aby nedošlo k přerušení
funkce a aby trouba fun‐
govala co nejúsporněji.
Při použití této funkce se
teplota ve vnitřku trouby
může lišit od nastavené
teploty. Vzhledem k vy‐
užití zbytkového tepla
může být tepelný výkon
nižší. Obecná doporuče‐
ní ohledně úspory ener‐
gie viz kapitola „Energe‐
tická účinnost“, Úspora
energie.Tato funkce byla
použita ke splnění ener‐
getické třídy dle normy
EN 60350-1.
Rozmrazová‐
ní
Tuto funkci lze použít k
rozmrazování zmraže‐
ných potravin jako je ze‐
lenina a ovoce. Doba
rozmrazování závisí na
množství a velikosti
zmražených potravin.
Uchovat Te‐
plé
K udržení teploty po‐
krmů.
Gril
Ke grilování plochých po‐
krmů a opékání chleba.
9
Komentáře k této Příručce