Juno JBK111D5 Uživatelský manuál Strana 22

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 21
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Tvarohový dort 140 - 160 60 - 90 1
Jablečný koláč, s horní
vrstvou
150 - 170 50 - 60 1
Zeleninový koláč 160 - 180 50 - 60 1
Nekvašený chléb
1)
230 - 250 10 - 20 2
Listové těsto s náplní
1)
160 - 180 45 - 55 2
Flammekuchen (alsaské
jídlo podobné pizze)
1)
230 - 250 12 - 20 2
Pirohy (ruské pirohy s
náplní)
1)
180 - 200 15 - 25 2
1)
Předehřejte troubu.
2)
Použijte hluboký pekáč / plech.
Pečení masa
Používejte žáruvzdorné nádoby.
Velké pečeně pečte přímo na plechu nebo
na tvarovaném roštu nad tímto plechem.
Na plech nalijte trochu vody, zabráníte tím
připečení vystřikující masové šťávy nebo
tuku.
Maso, které má mít kůrčičku, lze péci v
pekáči bez pokličky.
Pečeni otočte za 1/2 - 2/3 doby pečení.
K uchování šťavnatějšího masa:
libové maso pečte v pekáči s poklicí
nebo použijte sáček na pečení masa.
maso a ryby pečte ve větších kusech
(minimálně 1 kg).
velké kusy pečeně nebo drůbeže
několikrát v průběhu pečení potřete
vlastní šťávou.
Tabulka pro pečení masa
Použijte první polohu roštu.
Hovězí
Použijte funkci:Horní/Spodní Ohřev.
Jídlo Teplota (°C) Čas
(min)
Dušené ma‐
so, 1 - 1,5 kg
230 120 -
150
Použijte funkci:Turbo Gril.
Pro výpočet doby pečení vynásobte čas
uvedený v tabulce níže počtem centimetrů
tloušťky masa.
Jídlo Teplota (°C) Čas
(min)
Hovězí peče‐
ně nebo filet:
nepropeče‐
1)
190 - 200 5 - 6
Hovězí peče‐
ně nebo filet:
středně pro‐
pečené
180 - 190 6 - 8
Hovězí peče‐
ně nebo filet:
dobře prope‐
čené
170 - 180 8 - 10
1)
Předehřejte troubu.
22
Zobrazit stránku 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře