Juno JH030A5 Uživatelský manuál Strana 9

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 20
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 8
Doby přípravy
Doba přípravy záleží na druhu potravin,
jejich konzistenci a množství.
Nejprve sledujte průběh pečení a jeho
výsledek. Postupně si najděte nejlepší
nastavení (nastavení teploty, dobu pečení,
apod.) pro nádobí, recepty a množství
potravin, které s tímto spotřebičem
používáte.
Tabulka pro pečení
Koláče
Jídlo Konvenční ohřev Čas (min) Poznámky
Teplota (°C) Poloha roštu
Šlehané recep‐
ty
170 2 45 - 60 V koláčové
formě
Křehké těsto 170 2 24 - 34 V koláčové
formě
Máslovo-tvaro‐
hový koláč
170 1 60 - 80 V koláčové
formě o prů‐
měru 26 cm
Jablečný dort
(jablečný koláč)
170 1 100 - 120 Ve dvou kolá‐
čových for‐
mách o prů‐
měru 20 cm na
tvarovaném
roštu
Závin 175 2 60 - 80 Na plechu na
pečení
Marmeládový
dort
170 2 30 - 40 V koláčové
formě o prů‐
měru 26 cm
Ovocný koláč 170 2 60 - 70 V koláčové
formě o prů‐
měru 26 cm
Piškotový koláč
(netučný piško‐
tový koláč)
170 2 35 - 45 V koláčové
formě o prů‐
měru 26 cm
Vánoční dort /
bohatý ovocný
dort
170 2 50 - 60 V koláčové
formě o prů‐
měru 20 cm
Švestkový ko‐
láč
1)
170 2 50 - 60 Ve formě na
chleba
Malé moučníky 170 3 20 - 30 Na plechu na
pečení
9
Zobrazit stránku 8
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 19 20

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře