Juno JBKD167D9 Uživatelský manuál Strana 41

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 40
Svinjetina Temperatura jezgre hrane (°C)
Manje Srednje peče‐
no
Više
Šunka,
Pečenje
80 84 88
Odresci (hrbat),
Dimljena svinjska rebra,
Dimljena rebra, poširana
75 78 82
Teletina Temperatura jezgre hrane (°C)
Manje Srednje peče‐
no
Više
Teleće pečenje 75 80 85
Teleća koljenica 85 88 90
Ovčetina / janjetina Temperatura jezgre hrane (°C)
Manje Srednje peče‐
no
Više
Ovčji but 80 85 88
Ovčji hrbat 75 80 85
Janjeći but,
Janjeće pečenje
65 70 75
Divljač Temperatura jezgre hrane (°C)
Manje Srednje peče‐
no
Više
Zečji hrbat,
Srneći hrbat
65 70 75
Zečji but,
Cijeli zec,
Srneći but
70 75 80
Perad Temperatura jezgre hrane (°C)
Manje Srednje peče‐
no
Više
Pile (cijelo/polovica/prsa) 80 83 86
Patka (cijela/polovica),
Purica (cijela/prsa)
75 80 85
41
Zobrazit stránku 40
1 2 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře