Juno JBK111D5 Uživatelský manuál Strana 18

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 17
Torte / lisnata tijesta / krušna tijesta na pekačima za pecivo
Jelo Funkce Tempe‐
ratura
(°C)
Vrijeme (min) Položaj re‐
šetke
Pletenica/vijenac od
kruha
Gornji/donji
grijač
170 - 190 30 - 40 1
Božićni kolač (Stolle)
1)
Gornji/donji
grijač
160 - 180 50 - 70 1
Kruh (raženi kruh)
1)
Gornji/donji
grijač
1
prvo 230 20
zatim 160 - 180 30 - 60
Princes krafne/ekleri
1)
Gornji/donji
grijač
190 - 210 20 - 35 2
Rolada
1)
Gornji/donji
grijač
180 - 200 10 - 20 2
Kolači posuti mrvicama
od tijesta (suhi)
Vrući zrak 150 - 160 20 - 40 2
Torta od badema s
maslacem/slatke torte
1)
Gornji/donji
grijač
190 - 210 20 - 30 2
Voćna torta (dizano
tijesto/biskvit)
2)
Vrući zrak 150 - 160 35 - 55 2
Voćna torta (dizano
tijesto/biskvit)
2)
Gornji/donji
grijač
170 35 - 55 2
Voćne torte s prhkim
tijestom
Vrući zrak 160 - 170 40 - 80 2
Kolači od dizanog tijesta
s premazom (npr. kravlji
sir, krema, glazura)
1)
Gornji/donji
grijač
160 - 180 40 - 80 2
1)
Prethodno zagrijte pećnicu.
2)
Koristite duboku pliticu.
Keksi
Jelo Funkce Tempe‐
ratura
(°C)
Vrijeme (min) Položaj re‐
šetke
Keksi od prhkog tijesta Vrući zrak 150 - 160 10 - 20 2
Short bread / Prhko
tijesto / prutići
Vrući zrak 140 20 - 35 2
18
Zobrazit stránku 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře