Juno JB030A5 Uživatelský manuál Strana 9

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 20
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 8
Jed Gretje zgoraj in spodaj Čas (min.) Opombe
Temperatura
(°C)
Položaj rešetk
Viktorijin kolač 180 1 ali 2 40 - 55 Levo + desno v
tortnem mode‐
lu 20 cm
1)
Predgretje pečice za 10 minut.
Kruh in pizza
Jed Gretje zgoraj in spodaj Čas (min.) Opombe
Temperatura
(°C)
Položaj rešetk
Beli kruh
1)
190 1 60 - 70 1 - 2 kosa, 500
g en kos
Rženi kruh 190 1 30 - 45 V pekaču za
kruh
Žemlje
1)
190 2 25 - 40 6 - 8 žemelj v
pekaču za pe‐
civo
Pizza
1)
190 1 20 - 30 V globokem
pekaču
Čajni kolački
1)
200 3 10 - 20 V pekaču za
pecivo
1)
Predgretje pečice za 10 minut.
Sadni kolači
Jed Gretje zgoraj in spodaj Čas (min.) Opombe
Temperatura
(°C)
Položaj rešetk
Narastek s tes‐
teninami
180 2 40 - 50 V modelu
Zelenjavni nar‐
astek
200 2 45 - 60 V modelu
Pite (quiche) 190 1 40 - 50 V modelu
Lazanja 200 2 25 - 40 V modelu
Kaneloni 200 2 25 - 40 V modelu
Yorkshire pud‐
ing
1)
220 2 20 - 30 6 modelov za
puding
1)
Predgretje pečice za 10 minut.
9
Zobrazit stránku 8
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 19 20

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře